Ny modell kardemaskin

Qingdao Huarui Jiahe Machinery Co., Ltd. er profesjonell produksjon for ulike typer ikke-vevde kardemaskiner. Våre kardemaskiner har oppnådd CE-sertifisering av EU og selges over hele verden.
Vi produserer en sylindret dobbel dobbel kardemaskin, dobbel sylinder dobbel dobbel kardemaskin, dobbel sylinder høyhastighetskardemaskin, karbonfiber glassfiber spesialkardemaskin og så videre. Arbeidsbredden til vår ikke-vevde kardemaskin kan tilpasses fra 0,3 M til 3,6 M, og ytelsen til en enkelt maskin er fra 5 kg til 1000 kg.
Vår ikke-vevde kardemaskin kan gi automatisk utjevning for å gjøre den produserte bomullsbanen mer jevn og sikre kvaliteten på produktet;
Rullediameteren til vår ikke-vevde kardemaskin kan tilpasses for å møte ulike typer og lengder av fibre, egnet for et bredt spekter av spinning og bruksområder.
Vår spesielle kardemaskin er utviklet av oss selv og har nå et godt marked, den kan fungere godt for karbonfiber, bananfiber og glassfiber og så videre, den er ikke samme struktur som den tradisjonelle kardemaskinen, den tilpasser forskjellige grupper av små valser ikke stor sylinder og doffer, den består av dobbel-sylinder greing, dobbel-doffer dobbel-tilfeldig (rot) rullelevering, dobbel vals stripping av bomull, denne strukturen har sterk kardeevne og høy produksjon. Alle sylindrene i maskinen er modulert og kvalitativt bearbeidet og deretter presisjonsmaskinert. Radiell utstrekning er mindre enn eller lik 0,03 mm. Materullen er sammenkoblet med de øvre og nedre to gruppene, frekvenskontroll, uavhengig overføring, og utstyrt med metalldeteksjonsenhet, med funksjon av selvstopp alarm reversering.
Vi har solgt mange sett i Kina-markedet og også andre land, som India, Malaysia, Marokko
Dens gode arbeidsytelse får alle våre kunders anerkjennelse og tilfredshet.

ny type kardemaskin (1)
ny type kardemaskin (2)

Innleggstid: Aug-01-2023